Lediga jobb

Till vår kund WR Controls Sweden AB söker vi nu en Inköpschef!
Publicerad: 2017-11-03 
ArbetsgivareWR Controls Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeInköp/Logistik
OrtTimmele
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-26


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrins kollektiv- och tjänstemannasida. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt, vilket innebär att vi alltid strävar efter att anställa personal så nära kundföretaget som möjligt utifrån kompetens och andra krav enligt specifikation från kundföretaget.

Om företaget

WR Controls är specialister på vajer- och kabelsystem samt tillhörande reglage. Idag är vi en koncern med huvudkontor och produktion i västgötska Timmele. Vi har även produktionsanläggningar i Estland (Tallinn), Kina (Shanghai) samt i Turin (Italien). Försäljningskontor finns i Tyskland, England, Frankrike och USA. Våra produkter används inom fordonsindustrin, skogs- och trädgårdsmaskiner, handikapprodukter, tåg och den marina sektorn. Vi omsätter 730 MSEK och har totalt inom koncernen cirka 850 anställda. 

Beskrivning av tjänst

Till WR Controls söker vi nu en Inköpschef som kommer att, förutom inköp, även ha ansvar för logistikprocessen. Du kommer arbeta både strategiskt och operativt inom dessa områden. Det kommer även att ingå personalansvar i tjänsten för en grupp på 4 medarbetare och du kommer att sitta med i ledningsgruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha ansvar för lageroptimering och internt materialflöde, så som ankomstkontroller, lagermätningar och leveranser. I rollen som Inköpschef kommer du att söka, hitta och upprätta avtal med nya leverantörer samt bygga upp ett internt system för logistik. I arbetet ingår det även att göra riskbedömningar, arbeta med budgetprocessen och delta i olika projekt gällande logistik och inköp. 

Din bakgrund

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller logistik, gärna med fokus på inköp. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom bilindustrin. Du besitter god förhandlingsvana, har lätt för att kommunicera och ser affärer i ett helhetsperspektiv. Goda språkkunskaper i svenska och engelska såväl tal som skrift är ett krav. Erfarenhet av Lean Production och affärssystemet Monitor är meriterande. 

Personliga egenskaper

Du har ett strategiskt och framåtsträvande tankesätt med ett intresse för teknik samt förståelse för produkter när det kommer till kvalité samt produktutveckling. Du har god analytisk förmåga, tar egna initiativ och är ansvarstagande. 

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort

Detta är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos WR Controls Sweden AB. Tjänsten är placerad i Timmele.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Kay Zeybrandt via mail kay@firstpersonal.se eller på telefon 0722-35 17 77 

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!