Lediga jobb

Till vår kund ACRE Skogstjänst AB söker vi nu en Grävmaskinist!
Publicerad: 2017-11-01 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtBorås
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-19


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi en Grävmaskinist till ACRE Skogstjänst AB!

Arbetsuppgifter

ACRE Skogstjänst AB är ett fullservice företag för kraftindustrin inom skogliga tjänster, men även ett företag för husägaren som vill ha professionell hjälp med sina träd och sin trädgård. De arbetar även med att underhålla området kring nätstationer och hantera allmän yttre skötsel kring stationerna. 

ACRE expanderar och söker nu en grävmaskinist! Att arbeta som grävmaskinist hos ACRE genererar i att du får ett varierande arbete. Du kommer i huvudsak att köra en 6,5 tons grävmaskin, men arbetet i sig upplevs som omväxlande då de arbetar med både korta och långa uppdrag. Daglig skötsel av maskinen och andra arbetsuppgifter ingår även i tjänsten. Arbetstiden är förlagd till dagtid och kundföretaget utgår från Borås.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker har förarbevis för grävmaskin, yrkeserfarenhet samt viss baskunskap inom underhåll av grävmaskiner. Du har även B-körkort och tillgång till egen bil.

Du som person är självgående och ser därför vad som behöver göras på arbetsplatsen. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Du är en ansvarsfull person med ett stort fokus på kvalité, därmed lämnar du alltid efter dig ett gott utfört arbete. Vidare har du inget emot att arbeta i lag och tycker om att hjälpa dina kollegor så att ni tillsammans kan uppnå bästa resultat.Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se 

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!