Lediga jobb

Till vår kund i Fegen söker vi nu en Servicetekniker!
Publicerad: 2017-11-03 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtFalkenberg
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-19


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Till vår kund i Fegen söker vi nu en Servicetekniker


Arbetsuppgifter

Kundföretaget är placerat i Fegen och är specialiserade på påbyggnationer av timmerbilar som till exempel kranar och släp med styrsystem. Till kundföretaget söker vi nu dig som gärna har en bakgrund som bilmekaniker, med god kunskap om fordonsel. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära service, reparationer, felsökning och funktionskontroll på tunga fordon. Arbetet är förlagt på dagtid. 

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser att du som söker har en fordonsteknisk utbildning i grunden, gärna med påbyggnad inom hydraulik, fordonsel, styr och reglerteknik. Du har med fördel flerårig erfarenhet av arbete med tunga fordon eller liknande. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Som person har du ett gediget fordonstekniskt intresse och gillar att lösa problem. Du tycker om att arbeta i grupp och samarbetar för att uppnå målen som sätts. Du har lätt för att hantera förändringar och nya förutsättningar som uppstår vid tillägg och ändringar i ordern. Du är noggrann och utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang och driv.


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!