Lediga jobb

Nu söker vi fler Svetsare till våra kunder i Fegen!
Publicerad: 2017-11-03 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtUllared
Platser2
Sista ansökningsdag2017-11-19


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi fler Svetsare till våra kunder i Fegen!

Arbetsuppgifter

Som Svetsare hos kundföretaget kommer du att svetsa ihop både mindre och större detaljer enligt metoderna MIG och TIG. Arbetstiden är förlagd till dagtid. 

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har med fördel gått en praktisk gymnasieutbildning sedan tidigare. Vi tror att du har en bakgrund inom industrin där du har blivit van vid att hantera diverse olika verkstadsmaskiner. Vi ser gärna att du har gått en svetsutbildning och önskvärt är att du har arbetat som svetsare, dock är detta inte ett krav. Körkort och tillgång till bil är meriterande, men inte ett krav, då det går att ta sig till kunden med kollektiva medel.

Du som person är positivt inställd till arbete. Vidare tror vi att du som söker är en duktig och noggrann person som trivs i industrimiljö. Du har inget emot att arbeta självständigt och du gillar att stå vid en svets och producera. Du ser värdet med att leverera en produkt med hög kvalité och har därmed en hög arbetsmoral. 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!