Lediga jobb

Erfaren truckförare till Tranemo sökes
Publicerad: 2017-11-06 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtTranemo
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-19


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi en erfaren truckförare till vår kund i Tranemo kommun!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta inne på lagret hos vår kund och du kommer att köra truck. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå inleveranser, lossa ankommande gods, mätkontroller och andra uppgifter som är vanliga på ett ankommande lager. Arbetstiden är förlagd till tvåskift.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har ett truckkort för A- och B-truckar samt att det är ett krav att du har kört truck på tidigare arbetsplatser sedan innan. Om du har vana av att lasta och lossa gods tidigare är detta meriterande, dock inget krav. Svenska i tal och skrift är ett krav. Körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Vi tror att du är en positiv och ambitiös person som har lätt för att lära. Du tycker om att finnas till hands om dina kollegor behöver hjälp och du tar alla arbetsuppgifter på lika stort allvar. Vi letar efter en person som är driven och som tycker om att arbeta i högt tempo.


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!