Lediga jobb

Vi söker dig som är verkstadsvan och har truckkort!
Publicerad: 2017-11-08 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtSkövde
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-19


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi en person med verkstadsvana och truckkort!

Arbetsuppgifter

Kundföretaget är produkt-, detalj- och systemleverantör av rör- och plåtkomponenter. Företaget utgår från ett standardsortiment men specialtillverkar även komponenter efter kunds önskemål

Du kommer arbeta med varierande uppgifter inne på verkstaden hos vår kund där du bland annat kommer köra truck. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du ska ha truckkort och tidigare verkstadserfarenhet, tidigare erfarenheter av att köra ledstaplare (A2) och motviktstruck (B1) är meriterande. God läs- och hörförståelse i Svenska. Körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Vi tror att du är en positiv och händig person som har lätt för att ta för sig. Du tycker om att finnas till hands om dina kollegor behöver hjälp och du tar alla arbetsuppgifter på lika stort allvar. Givetvis är du säkerhetsmedveten, noggrann och klarar av det mycket höga tempot inne i fabriken. 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!