Lediga jobb

Lagerpersonal sökes!
Publicerad: 2017-11-08 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtUlricehamn
Platser5
Sista ansökningsdag2017-11-19


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Vi söker nu lagerpersonal för kommande behov!


Arbetsuppgifter

Vi ser ett framtida behov av lagerpersonal och truckförare hos våra kunder inom industrin. Därför söker vi nu dig som är intresserad av ett arbete som består av plock, pack samt orderhantering. Truckkörning kan också förekomma i dina arbetsuppgifter. Arbetet kan även kombineras med lättare montering av till exempel bildetaljer. Tjänsterna är på heltid och start omgående. Arbetet är vanligtvis förlagt till tvåskift, men dagtid kan förekomma.

Bakgrund och personliga egenskaper

Har du arbetat inom lager eller industrin sedan tidigare är detta en merit. Körkort, tillgång till bil och truckkort är meriterande men inget krav.
Vi söker dig som tycker om att lära sig nya saker, som drivs av mål och som är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Du tycker om att arbeta i grupp, men har inget emot att arbeta självständigt. Du har nära till ett skratt och upplevs som glad, social och positivt inställd till arbete. 

 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!