Lediga jobb

Nu söker vi en rörsvetsare till vår kund i Tranemo!
Publicerad: 2017-11-10 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtBorås
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-26


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi en rörsvetsare till vår kund i Tranemo!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta hos vår kund som är verksamma inom fordonsindustrin där de bland annat tillverkar hydraulikrör. Din främsta arbetsuppgift kommer att bestå av att svetsa dessa hydraulikrör enligt kundens täthetskrav. 

Bakgrund och personliga egenskaper

Då kunden har ett täthetskrav gällande sina produkter, ska du som söker ha en gedigen erfarenhet av rörsvetsning sedan tidigare. Du har arbetat med MIG-/MAG- och TIG-svetsning i några år och vet om att du alltid lämnar god kvalité på de produkter du svetsar. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du är en ansvarsfull och noggrann person som trivs i en industrimiljö. Du är självgående och har lätt för att prioritera i ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta självständigt, har stor arbetsmoral och lägger stor vikt vid att göra ett bra arbete.


För rätt kandidat är denna tjänst en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se 

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!