Lediga jobb

Nu söker vi montörer som ska montera vägräcken!
Publicerad: 2017-11-10 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtBorås
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-26


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi montörer som ska montera vägräcken!


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med att montera vägräcken ute på nybyggda vägar. Arbete utgår från orten Borås, men då din arbetsplats förflyttas kan arbetet komma att bedrivas på annan ort. Arbetstiden är förlagt till dagtid med omgående start, där övernattning på annan ort kan förekomma.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har någon form av praktisk utbildning sedan innan. Liknande arbetslivserfarenheter från tidigare arbetsplatser ser vi som ett stort plus. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil samt om du har genomfört utbildningen "Arbete på väg 1". 

Du som person är en arbetsam och glad individ som tycker om att arbeta ute, i alla väder. Du är inte rädd för att ta i när det behövs eftersom du tycker om att arbeta med kroppen. Vidare sprider du glädje i arbetsgruppen och tycker om att hjälpa dina kollegor så att ni tillsammans löser dagens uppgifter. 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Kay Zeybrandt via mail kay@firstpersonal.se eller på telefon 0722-35 17 77

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!