Lediga jobb

Är du en nyutbildad svetsare som vill utveckla din kompetens? Se hit!
Publicerad: 2017-11-10 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtUlricehamn
Platser3
Sista ansökningsdag2017-11-26


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Till vår bemanningsverksamhet söker vi nu nyutbildade svetsare som vill utveckla sin kompetens!

Arbetsuppgifter

Till industrin behövs det alltid ny personal med svetskompetens. Har du precis avslutat en svetsutbildning och känner att du vill utveckla dig mer inom svetsning? Då bör du söka till oss! Arbetsuppgifterna kan bestå av manuell svetsning i exempelvis MIG/MAG, TIG eller pinne. Enklare programmering av en robotsvets samt efterbearbetning av kundföretagets produkter kan också ingå i en svetsares arbetsuppgifter hos våra kunder. 

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har en praktisk utbildning sedan tidigare men detta är inte ett krav. Däremot är någon form av svetskunskap ett krav, exempelvis från utbildning eller tidigare arbeten. Då många av våra kundföretags arbetstider inte alltid stämmer överens med kollektivtrafiken, är körkort och tillgång till bil ett krav. 

Du har ett genuint intresse för teknik och är villig att lära dig nytt. Du upplevs som positivt inställd till arbete och vill alltid lämna ifrån dig bra kvalitet på de produkter som du producerat. 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!