Lediga jobb

Vi söker nu fler montörer till våra kunder inom industrisektorn!
Publicerad: 2017-11-14 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtSkövde
Platser5
Sista ansökningsdag2017-11-26


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Till vår bemanningsverksamhet söker vi nu fler montörer till våra kunder inom industrisektorn!


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som montör inom industrisektorn. Arbetet är vanligtvis förlagt till två-skift, vilket betyder att du kommer att arbeta både dagskift samt kvällsskift.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker personer med någon form av praktisk utbildning sedan tidigare, personer som exempelvis har gått industriteknisk utbildning på gymnasiet eller fordonslinjen. Det är en merit om du har arbetat inom industrin sedan tidigare, men detta är inget krav. Truckkort, B-körkort samt tillgång till bil är meriterande men inte ett krav. 

Du är en person som drivs av mål och är van vid att hålla ett högt tempo när du arbetar. Du upplevs som glad, social och positivt inställd till arbete. Arbetet som montör kräver noggrannhet och ett tekniskt intresse.

 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!