Lediga jobb

Nyutbildad CNC-operatör sökes till kund!
Publicerad: 2017-11-14 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtSkövde
Platser1
Sista ansökningsdag2017-11-26


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Till vår kund söker vi nu en nyutbildad CNC-operatör!

Arbetsuppgifter

Företaget som vi söker en CNC-operatör till är världsledande inom "Mobile living" och har en del av sin produktion placerad i Tidaholm. Arbetet består av att sköta, underhålla och köra en färdigprogrammerad CNC-styrd maskin. Det kan även förekomma en del truckkörning inne på företagets lager. Arbetet är förlagt till tvåskift.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker denna tjänst har nyligen gått en CNC-utbildning där du har fått lära dig grunderna i hur du ska köra en CNC-styrd maskin och vi ser gärna att du har någon form av industrivana från tidigare arbetsplats. Meriterande är om du har truckkort för A- och B-truckar. Körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Du som person är mycket tekniskt lagd och tycker om att utveckla din kunskap inom teknik. Du upplevs som glad, social och positivt inställd till arbete. Arbetet som CNC-operatör kräver noggrannhet och därför förutsätter vi att du som söker har ett kvalitetstänk i allt du producerar på arbetet.


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!