Lediga jobb

Nu söker vi fler montörer inom fordonsindustrin i Varbergs kommun!
Publicerad: 2017-11-28 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtVarberg
Platser3
Sista ansökningsdag2017-12-13


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi fler Montörer inom fordonsindustrin i Varbergs kommun!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som montör inom fordonsindustrin där du kommer att montera ihop och kvalitetstesta olika fordonsdetaljer. Som montör arbetar du på flera olika stationer vilket gör att dina arbetsdagar upplevs som omväxlande. Arbetet är vanligtvis förlagt till dagtid, men skiftgång kan förekomma där du kommer att arbeta både dagskift samt kvällsskift.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har med fördel gått en praktisk utbildning sedan tidigare, till exempel med fordon eller industriteknisk inriktning. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av någon form av praktiskt arbete inom industrin, men det är dock inget krav eftersom du kommer få arbetsinstruktioner och upplärning på arbetsplatsen. Körkort, tillgång till bil och truckkort är meriterande. 

Arbetet är relativt enkelt och är du en lättlärd samt arbetsvillig person kommer du att lära dig arbetet fort. Det är viktigt att du som person är ansvarstagande och kan arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Du är noggrann och utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang och driv. Tycker du dessutom det är roligt att arbeta med händerna i ett högt arbetstempo kommer du att trivas i arbetet som montör! 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!