Lediga jobb

Till vår kund WR Controls Sweden AB söker vi nu en Produktionstekniker!
Publicerad: 2017-11-29 
ArbetsgivareWR Controls Sweden AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtTimmele
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrins kollektiv- och tjänstemannasida. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt, vilket innebär att vi alltid strävar efter att anställa personal så nära kundföretaget som möjligt utifrån kompetens och andra krav enligt specifikation från kundföretaget.


Till vår kund WR Controls Sweden AB söker vi nu en Produktionstekniker!

Om företaget

WR Controls är specialister på vajer- och kabelsystem samt tillhörande reglage. Idag är vi en koncern med huvudkontor och produktion i västgötska Timmele. Vi har även produktionsanläggningar i Estland (Tallinn), Kina (Shanghai) samt i Turin (Italien). Försäljningskontor finns i Tyskland, England, Frankrike och USA. Våra produkter används inom fordonsindustrin, skogs- och trädgårdsmaskiner, handikapprodukter, tåg och den marina sektorn. Vi omsätter 730 MSEK och har totalt inom koncernen cirka 850 anställda. 

Beskrivning av tjänst

När du arbetar som Produktionstekniker kommer du ha ett brett arbetsområde, när det gäller produktionsrelaterade arbetsuppgifter, produktionstestning och kvalitet. Du ingår i företagets kvalitetsavdelning och blir således en nyckelperson som arbetar tvärfunktionellt, både internt och externt med kunder och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att höja företagets tekniknivå genom arbete med ständiga förbättringar, introduktion av nya produkter, nya produktionslinjer samt optimering av arbetsflöden. Du kommer även att arbeta i projektform med förberedelse av produktionen, där konstruktionsgranskning, kontroll av både komponenter och verktyg samt uppföljning av produktionsutfallet ingår. Sammanställning av analyser och presentera beslutsunderlag för WR Controls rationalisering och effektiviseringsprocesser utgör också en del av uppdraget. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din bakgrund

Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning eller yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom bilindustrin. Vi ser gärna att du besitter goda tekniska kunskaper. Goda språkkunskaper i svenska och engelska såväl tal som skrift är ett krav. Erfarenhet inom Lean Production och arbete med ständiga förbättringar är meriterande. 

Personliga egenskaper

Du har ett framåtsträvande tankesätt med ett intresse för teknik samt förståelse för produkter när det kommer till kvalité och produktutveckling. Som person är du lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du arbetar gärna självständigt och tar egna initiativ. 

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort

Detta är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos WR Controls Sweden AB. Tjänsten är placerad i Timmele.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Kay Zeybrandt via mail kay@firstpersonal.se eller på telefon 0722-35 17 77.

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!