Lediga jobb

Nu söker vi en Elektriker till vårt kundföretag verksamma inom industrin!
Publicerad: 2017-12-01 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtFalköping
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

 

Är du den Elektriker som vi söker till vårt kundföretag verksamma inom industrin?

Arbetsuppgifter

Kundföretaget, som ligger Kättilstorp, är ett familjeföretag som funnits sedan 1946. Deras motto är att, med modern teknologi och högt ställda miljökrav, tillverka och sälja möbler med rätt kvalitet till deras kunder för ett lågt pris. Kundföretaget prioriterar sin personals trivsel och hälsa, vilket har resulterat i att de har en låg personalomsättning, samt att de fokuserar på att deras anställda ska få möjlighet att vidareutveckla sin kompetens inom sitt arbetsområde. Idag har kunden cirka 250 anställda och omsätter 816 miljoner kronor.

När du arbetar som Elektriker kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara felsökning samt förebyggande underhåll av maskiner i kundföretagets maskinpark så som tillverknings- och förpackningsmaskiner. Du kommer även att arbeta med kundföretagets lagersystem. Tjänsten är förlagd till 2-skift med eventuell helgjour. 

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Till denna tjänst söker vi dig som har någon form av teknisk utbildning i bakgrunden. Exempelvis har du läst El- och energiprogrammet på gymnasiet. Önskvärt är att du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter där det är meriterande om du har erfarenhet av styrsystem så som Siemens och/eller Beckhoff. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du som person har ett genuint intresse för teknik och tycker exempelvis om att skruva med bilen på fritiden. Du är en ansvarsfull person som sköter dina arbetsuppgifter till fullo. Du är engagerad, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du villig att lära dig nya saker, du har en positiv inställning till arbete och är ödmjuk.

 


Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kund efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se 

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!