Lediga jobb

Nu söker vi en Konstruktör!
Publicerad: 2017-12-01 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtFalköping
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrins kollektiv- och tjänstemannasida. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt, vilket innebär att vi alltid strävar efter att anställa personal så nära kundföretaget som möjligt utifrån kompetens och andra krav enligt specifikation från kundföretaget.

Om företaget

Kundföretaget, som ligger i Kättilstorp, är ett familjeföretag som funnits sedan 1946. Deras motto är att, med modern teknologi och högt ställda miljökrav, tillverka och sälja möbler med rätt kvalitet till deras kunder för ett lågt pris. Kundföretaget prioriterar sin personals trivsel och hälsa, vilket har resulterat i att de har en låg personalomsättning. De fokuserar även på att deras anställda ska få möjlighet att vidareutveckla sin kompetens inom sitt arbetsområde. Idag har kunden cirka 240 anställda och omsätter 800 miljoner kronor.

Beskrivning av tjänst

När du arbetar som Konstruktör hos vår kund kommer du att få ansvar för produktionsrationaliseringar inom flera olika områden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att förbättra befintliga maskiner, bygga om och anpassa maskiner till nya produkter eller krav och vara med vid nyanskaffning av maskiner. Därmed kommer du att vara med i upphandlingar av maskiner och maskinutrustning samt delta i olika projekt.

Din bakgrund

Du som söker har en teknisk eller praktisk gymnasieutbildning i botten, meriterande är om du har vidareutbildat dig inom teknik på högskola eller universitet. Tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med projekt av maskinbyggnation och konstruktion i CAD är ett krav. Vi ser gärna att du som söker har någon form av teknisk hobby och gillar att skruva/bygga på fritiden. Körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Personliga egenskaper

När du arbetar som Konstruktör kommer du att arbeta mycket i grupp med fördelat projektansvar där ni kommer att utbyta idéer och kunskap under hela genomförandet. I och med detta söker vi en ödmjuk lagspelare som ser fördelen med att ge och få kunskap kollegor emellan. Du är engagerad och har god samarbetsförmåga.

Vidare söker vi dig som har ett genuint tekniskt intresse och du tycker om att lösa problem. Du är positivt inställd till arbete och vill vara med och utvecklas i takt med företagets utveckling. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och för din roll i företaget. 

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos Kundföretaget efter inhyrningsperioden. Tjänsten är en heltidsanställning och är placerad i Kättilstorp, Falköping.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Marika Ikävalko via mail marika@firstpersonal.se eller på telefon 0727-17 84 77 


Vi ser fram emot din ansökan redan idag!