Lediga jobb

Till Helge Nyberg AB rekryterar vi en Svetsare till specialavdelningen!
Publicerad: 2017-12-06 
ArbetsgivareHelge Nyberg AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtUlricehamn
Platser1
Sista ansökningsdag2018-01-07


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Sedan 1958 utvecklar och tillverkar Helge Nyberg AB i Ulricehamn vagnar och lätta el-truckar under namnet Ergobjörn. Som specialister på intern materialhantering förenklar och kostnadseffektiviserar de lager och logistik för bland annat bil- och tillverkningsindustri, orderplock, e-handel och sjukvård. Helge Nyberg levererar produkter till över 60 länder och Europa är deras huvudmarknad. Läs mer på www.helge-nyberg.se 

Arbetsuppgifter

Då Helge Nyberg fortsätter att expandera, rekryterar vi nu en Svetsare till specialavdelningen! När du arbetar på specialavdelningen kommer du att, i nära samarbete med våra konstruktörer, ta fram detaljer till prototyper och kundprojekt. Vi söker dig med bra kunskaper i främst svetsning i MIG/MAG och ritningsläsning. Dock är alla typer av verkstadsjobb förekommande, såsom borrning, kapning, fräsning och svarvning. Eftersom produkterna specialtillverkas och arbetet består av relativt korta produktionsserier, upplevs arbetet som mycket omväxlande. Arbetet är förlagt till dagtid och placeringsort är Ulricehamn.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en praktisk utbildning på gymnasienivå. Du har mycket goda svetskunskaper och har tidigare erfarenhet av manuell svetsning i MIG/MAG. Då du kommer att arbeta utefter ritning och konstruera i olika material, är mycket goda kunskaper i ritningsläsning och materiallära ett krav. Du har en bred verkstadserfarenhet och är allmänt tekniskt kunnig. Truckkort A och B är meriterande.

Du som person är flexibel och har förmåga att själv kunna planera och granska ditt arbete. Du tycker om att finna lösningar på olika problem. Du har en hög arbetsmoral och du förstår vikten i att leverera en säker och komplett slutprodukt till kund. Vidare är du noggrann, du tycker om ordning och reda samt att du trivs med att arbeta relativt självständigt. Helge Nyberg erbjuder en omväxlande tjänst och möjligheten att utvecklas i ett företag med en stark framtidstro och utveckling.

 


Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta Linda Carlsson på linda@firtspersonal.se eller på telefon 0722-351129

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!