Lediga jobb

Maskinoperatör sökes till kundföretag strax utanför Falköping!
Publicerad: 2017-12-01 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtFalköping
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Har du arbetat som maskinoperatör tidigare och har ett tekniskt intresse? Då är det dig som vi söker!

Arbetsuppgifter

Kundföretaget, som ligger Kättilstorp, är ett familjeföretag som funnits sedan 1946. Deras motto är att, med modern teknologi och högt ställda miljökrav, tillverka och sälja möbler med rätt kvalitet till deras kunder för ett lågt pris. Kundföretaget prioriterar sin personals trivsel och hälsa, vilket har resulterat i att de har en låg personalomsättning, samt att de fokuserar på att deras anställda ska få möjlighet att vidareutveckla sin kompetens inom sitt arbetsområde. Idag har kunden cirka 250 anställda och omsätter 816 miljoner kronor.

När du arbetar som maskinoperatör kommer du framförallt att övervaka maskinerna som tillverkar och packar möbler, men tjänsten kommer även att innebära en del lättare service och underhåll av maskinerna. Arbetet är förlagt till skiftgång.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har någon form av praktisk eller teknisk utbildning i grunden. Du har även någon form av industrivana sedan tidigare och det är önskvärt att du har arbetat som maskinoperatör innan. Vidare är det meriterande om du har arbetat med möbeltillverkning, men detta är inte ett måste. Körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Du som söker till oss ska vara självgående och tycka om att arbeta i högt tempo. Du är noggrann, du tycker om att lösa problem och du är genuint intresserad av teknik. Du som person upplevs som social, glad och är positivt inställd till arbete! 

 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!