Lediga jobb

Vi rekryterar en Truckmontör till Helge Nyberg AB!
Publicerad: 2017-12-06 
ArbetsgivareHelge Nyberg AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtUlricehamn
Platser1
Sista ansökningsdag2018-01-07


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Sedan 1958 utvecklar och tillverkar Helge Nyberg AB i Ulricehamn vagnar och lätta el-truckar under namnet Ergobjörn. Som specialister på intern materialhantering förenklar och kostnadseffektiviserar de lager och logistik för bland annat bil- och tillverkningsindustri, orderplock, e-handel och sjukvård. Helge Nyberg levererar produkter till över 60 länder och Europa är deras huvudmarknad. Läs mer på www.helge-nyberg.se 

Arbetsuppgifter

Nu rekryterar vi en Truckmontör till vårt kundföretag Helge Nyberg! Då Helge Nyberg ständigt utvecklar och producerar kundanpassade el-truckar kommer din arbetsdag i den mekaniska verkstaden att vara mycket varierad och omväxlande. I ditt arbete kommer du att montera truckar och andra produkter för materialhantering, här förekommer både mekanisk montering samt elmontage innan produkten levereras till slutkund. Arbetet är förlagt till dagtid och placeringsort är Ulricehamn.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker har ett brett tekniskt kunnande, är kvalitetsmedveten och har förmågan att granska ditt arbete. Du har med fördel gått en fordonsutbildning sedan tidigare. Det är meriterande om du har kunskaper inom fordonsel och ritningsläsning. Även truckkort A och B är meriterande. 

Du som person är tekniskt intresserad och tycker om att arbeta praktiskt. Du är noggrann i ditt arbete och lämnar alltid ett gott resultat efter dig. Du är en positiv och lättlärd person som tycker om att lära dig nya saker. Att arbeta i team ser du som en fördel, även om du kan arbeta självständigt vid behov. Helge Nyberg erbjuder en omväxlande tjänst och möjligheten att utvecklas i ett företag med en stark framtidstro och utveckling.

 


Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta Linda Carlsson på linda@firtspersonal.se eller på telefon 0722-351129

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!