Lediga jobb

Har du erfarenhet av att köra motviktstruck över 10 ton? Se hit!
Publicerad: 2017-12-01 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtUlricehamn
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Nu söker vi en erfaren truckförare till vår kund i Ulricehamn!

Arbetsuppgifter

Kundföretaget är verksamma inom träindustrin och söker nu en erfaren truckförare som främst kommer att köra tyngre truckar, exempelvis en motviktstruck (över 10 ton). Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att lasta av trämaterial som ska in i fabriken och bearbetas, hantera pallar med färdigsågade brädor på företagets innergård samt lasta gods som ska vidare till företagets kunder. Arbetstiden är förlagd till ständig eftermiddag, där du arbetar måndag till torsdag.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Det är ett krav att du som söker till oss har dokumenterad arbetslivserfarenhet som truckförare sedan tidigare. Du har kört tyngre truckar och har vana av att lasta och lossa gods. Körkort och tillgång till bil är ett krav, likaså truckkort för minst A- och B-truckar.

Vi tror att du är en positiv och ambitiös person som har lätt för att lära. Du tycker om att finnas till hands om dina kollegor behöver hjälp och du tar alla arbetsuppgifter på lika stort allvar. Vi letar efter en person som är driven och som tycker om att arbeta i högt tempo.

 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!