Lediga jobb

Erfaren Truckförare sökes!
Publicerad: 2017-12-05 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtTranemo
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Till vårt kundföretag i Tranemo kommun söker vi nu en erfaren Truckförare!

Arbetsuppgifter

Kundföretaget är verksamma inom fordonsindustrin och söker nu en erfaren Truckförare för långsiktigt uppdrag med chans till överanställning. Du kommer i huvudsak att köra motviktstruck och ledstaplare. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå lastning och lossning av ankommande och avgående gods, ankomstkontroll och beräkning av volym samt bokning av transporter. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Det är ett krav att du som söker till oss har arbetslivserfarenhet som Truckförare sedan tidigare. Du har god erfarenhet av hantering av främst motviktstruck och har vana av att lasta och lossa gods. Vidare är det önskvärt att du har beräknat volym samt bokat transporter sedan tidigare. Körkort och tillgång till bil är ett krav, likaså truckkort för minst A- och B-truckar.

Vi tror att du är en positiv och ambitiös person som har lätt för att lära. Du tycker om att finnas till hands om dina kollegor behöver hjälp och du tar alla arbetsuppgifter på lika stort allvar. Vi letar efter en person som är driven och som tycker om att arbeta i högt tempo.

 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!