Lediga jobb

Nu söker vi fler robotsvetsare! Är du en av dem?
Publicerad: 2017-12-04 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtGislaved
Platser2
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Till vår kund i Tranemo kommun söker vi nu Robotsvetsare!

Arbetsuppgifter

Kundföretaget är en underleverantör till fordonsindustrin. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bestå av att övervaka samt justera automatiserade celler, arbeta självständigt med avsyning av detaljer samt göra kontrollmätningar. Du arbetar utifrån strikta kvalitetskrav och behöva kunna bedöma och avgöra kvalité på såväl svets som produkt.


Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av att robotsvetsa eller har svetsat manuellt sedan tidigare och vi ser gärna att du har någon form av praktisk utbildning i botten. Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin. Då programmering och ställ av maskin kan förekomma, ser vi erfarenhet av detta som en stor fördel. Då arbetet är förlagt till skiftgång, och det inte går att ta sig till kundföretaget med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.

Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag. Du tycker om att lära dig nya saker och ser positivt på arbete. Du som person bör även ha ett öga för detaljer, är lösningsorienterad och har inga problem med att arbeta självständigt. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!