Lediga jobb

Resande maskinbyggare sökes!
Publicerad: 2017-12-04 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypHyrrekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtBorås
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

 

Till vårt kundföretag strax utanför Borås söker vi nu en resande maskinbyggare!

Arbetsuppgifter

Söker du ett jobb som innefattar både nybyggnation av maskiner samt resemontering? Är du dessutom ansvarstagande, noggrann och idérik? Då kan det vara dig som vi söker! Kundföretaget, som vi nu letar en maskinbyggare till, arbetar med nyproduktion samt service och underhåll av maskiner till livsmedel- och förpackningsindustrin. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera ihop och installera nya maskiner hos företagets kunder samt serva och underhålla maskiner hos befintliga kunder. Det kan även förekomma en del svetsning i rostfritt samt arbete med konventionell svarv och fräs i dina arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt till dagtid inklusive resor.

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker har tidigare arbetat med antingen maskinunderhåll, monterat olika maskintillbehör eller liknande. Att du har ett tekniskt intresse och har en mekanisk kompetens är en förutsättning. Du är van att arbeta i en verkstad samt att det är en fördel om du har svetsat med metoden TIG sedan tidigare. Du har även kunskap om ritningsläsning och toleranser. Körkort och tillgång till bil är ett krav då resor ingår i tjänsten. 

Personen vi söker är en ansvarstagande och serviceinriktad person som tycker om att alltid göra det lilla extra för kunderna. Du är social, tycker om att lösa problem och är noggrann i ditt arbete. Vidare har du inga problem med att arbeta självständigt.

 


Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kund efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Linda Carlsson via mail linda@firstpersonal.se eller på nummer 0722-351129

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!