Lediga jobb

Har du svetsat i metoderna MIG och TIG tidigare? Se hit!
Publicerad: 2017-12-04 
ArbetsgivareFIRST Personalpartner AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypBemanning
OmrådeTeknik/Produktion
OrtTranemo
Platser2
Sista ansökningsdag2017-12-17


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Till vår kund i Tranemo kommun söker vi nu en MIG-/TIG-svetsare!

Arbetsuppgifter

Noggrannhet i arbetet är viktigt då en hel del slipning och efterarbete är nödvändigt för att produkterna ska nå de kvalitetskrav som kundföretaget ställer. Ju bättre svets, desto mindre slipning. Du kommer att arbeta med MIG- och TIG-svetsning där du kommer att svetsa både små och större detaljer till fordonsindustrin. Arbetstiden är förlagd till dagtid. 

 

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi tror att du som söker har en bakgrund inom industrin och är van vid att hantera diverse olika verkstadsmaskiner. Du har svetsat tidigare och känner dig bekväm med MIG- och TIG-metoderna. Det är meriterande om du har svetsat detaljer till fordonsindustrin tidigare. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du som söker till oss är en ansvarsfull och noggrann person som trivs i en industrimiljö. Du är självgående och har lätt för att prioritera i ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta självständigt, har stor arbetsmoral och lägger stor vikt vid att göra ett bra arbete.

 


Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, info@firstpersonal.se

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!