Lediga jobb

Till WR Controls Sweden AB söker vi en Service-/Underhållstekniker!
Publicerad: 2017-12-06 
ArbetsgivareWR Controls Sweden AB
Rekryteringsområde Arbetare
UppdragstypRekrytering
OmrådeTeknik/Produktion
OrtTimmele
Platser1
Sista ansökningsdag2017-12-22


FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.


Till vår kund WR Controls Sweden AB söker vi nu en Service/Underhållstekniker!

Arbetsuppgifter

WR Controls är specialister på vajer- och kabelsystem samt tillhörande reglage. Idag är vi en koncern med huvudkontor och produktion i västgötska Timmele. Vi har även produktionsanläggningar i Estland (Tallinn), Kina (Shanghai) samt i Turin (Italien). Försäljningskontor finns i Tyskland, England, Frankrike och USA. Våra produkter används inom fordonsindustrin, skogs- och trädgårdsmaskiner, handikapprodukter, tåg och den marina sektorn. Vi omsätter 730 MSEK och har totalt inom koncernen cirka 850 anställda. 

Vi söker nu dig som vill arbeta som Service/Underhållstekniker och som har både kunskap och erfarenhet av programmering och PLC-styrsystem. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av underhåll, reparationer av kundföretagets maskinpark, men även tillverkning av fixturer och verktyg. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi tror att du som söker har ett genuint tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har någon form av verkstadsteknisk alternativt industriell utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenheter från svetsning är detta meriterande.

Som person är du en god lagspelare som gillar att samarbeta, men har samtidigt inget emot att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ. Du är noggrann och utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang och driv.


Detta är en rekrytering till kundföretaget vilket innebär en heltidsanställning hos WR Controls Sweden AB. Tjänsten är placerad i Timmele. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Kay Zeybrandt via mail kay@firstpersonal.se eller på telefon 0722-35 17 77.

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!